Intrebari frecvente

1. Cum comand?

Procesul de comanda este simplu. Pentru a putea comanda va rugam sa creati un cont de logare.

Pasul 1. Adaugati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, se va genera o fereastra in care vor aparea produsele dorite si costul acestora. Pentru finalizarea comenzi, apasati butonul Procesare.

Pasul 2. Adresa de facturare si livrare

Completati datele dvs. personale pentru facturare si livrare. Dupa completarea acestora, selectati butonul Continuati.

Pasul 3. Optiuni de transport.

Aici aflati timpul necesar livrarii coletului catre dvs. si costul acestuia. Selectati butonul Continuati.

Pasul 4. Modalitatea de plata.

Aveti posibilitatea de a achita, fie la primirea coletului ( prin ramburs ), fie prin plata cu cardul. Selectati modalitatea de plata si trimiteti comanda.

2. Cum platesc? Care sunt modalitatile de plata ?

Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, dar și cardurile obișnuite de salarii. Optând pentru această variantă (plata prin card), veți fi redirecționat către o pagina securizată unde vi se va cere să introduceți detaliile cardului dumneavoastră. Procedura funcționează pe sistemul autorizare / încasare. În momentul în care ați făcut o precomandă, banii vor fi doar blocați în contul dumneavoastră, iar atunci când noi am făcut dovada livrării - avizul poștal privind expediția coletului - banii vor fi transferați din contul dumneavoastră în contul nostru. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată. Pentru mai multe detalii și informații privind sisteml securizat de plată online, vă rugăm să accesați pagina partenerului nostru www.mobilpay.ro.

3. Cum devin membru farmaciaanamaria.ro?

Pentru a deveni membru pe site, tot ceea ce trebuie să faceți este să selectați opțiunea Contul meu. Completați câmpurile email și parola, si confirmare parola cu datele alese de dumneavoastră. În scurt timp, veți primi un mail pentru a valida adresa. Confirmarea opțiunii de a deveni membru cu adresa de email și parola personalizate este necesară pentru a asigura acuratețea datelor necesare.
Nu uitați: datele furnizate de dumneavoastră sunt confidențiale, ele fiind folosite numai în scopul efectuării precomenzilor și al comunicării informațiilor referitoare la acest site.

4. Ce este 'lista de favorite' ?

In momentul in care ati descoperit un produs care va intereseaza il puteti adauga la favorite, astfel in momentul in care va accesati contul veti putea accesa si aceasta lista.

5. Cum returnez un produs?

Pentru returnare comenzilor va rog sa ne contactati prin e-mail la adresa : comenzi@farmaciaanamaria.ro.

6. Cum va pot contacta?

Ne puteti contacta pe adresa de email: comenzi@farmaciaanamaria.ro si la numarul de telefon 0371.447.515.