AVENE ELUAGE Crema contur ochi *15 ml

9650 lei

Pret exclusiv online
fam4773
in stoc
+
Comandă rapidă Favorite
  • Pinterest

Descriere

Indicatii:
Riduri si linii fine de expresie din jurul ochilor - chiar si cele profunde - pungile de sub ochi si cearcane.


Proprietati:
Acidul hialuronic este aliatul principal pentru a reda fermitatea si elasticitatea pielii.
Pentru precizie maxima si eficacitate impotriva ridurilor si liniilor de expresie , laboratoarele Dermatologice Avene au fragmentat acest compus in elemente cu dimensiune specifica si controlata pentru a obtineH.A.F.(fragmente Exclusive De Acid Hialuronic).


Inovatia:
Datorita combinatiei patentate de Retinaldehida si H.A.F. Eluage , Crema contur stimuleaza sinteza naturala de acid hialuronic a pielii.

Rezultate:
Imbunatatirea vizibila a tuturor semnelor de imbatranire a pielii(riduri, linii fine de expresie, lipsa de elasticitate si fermitate a pielii piele uscata), cearcanele si pungile de sub ochi sunt atenuate datorita actiunii decongestionante a Sulfat Dextran-ului.Astfel , zi dupa zi pielea din jurul ochilor dumneavoastra va fi in mod vizibil intinerita si mult mai luminoasa.
Gratie texturii sale , specific adaptate pielii fine si fragile din jurul ochilor , crema Eluage contur de ochi se aplica usor si este absorbita rapid, fara sa lase exces la suprafata pielii . Crema este delicat colorata(piersica) si nu are parfum.


Mod de utilizare:
Ajustati doza necesara de produs prin apasarea usoara a pompitei . Aplicati in fiecare seara tamponanand dinspre interiorul catre exteriorul conturului ochiului(pleoapa inferioara si superioara, zona ''laba gastei'');

Produse Recomandate