Despre noi

S.C.FARMACIA ANA MARIA S.R.L. a intrat pe piata farmaceutica in anul 1991 pornind de la o viziune moderna asupra conceptului de farmacie si asupra a ceea ce ar trebui sa insemne aceasta in contexul mediului de afaceri din Romania si al unei piete aflate in continua dezvoltare. Demersurile de dezvoltare ale companiei s-au centrat pe o analiza atenta a nevoilor clientilor sai si pe o adaptare constanta la aceste nevoi. Toate punctele de lucru ale societatii noastre sunt amplasate in zone cu vad exceptional, oferind si o adresabilitate maxima catre pacienti:

1.Farmacia Ana Maria - Obor - Sos. Colentina, nr. 2, sector 2, Bucuresti

2.Farmacia Ana Maria - Dacia - Bd. Dacia, nr. 150, sector 2, Bucuresti

3. Farmacia Ana Maria - Vitan - Calea VItan, nr. 13-19, sector 3, Bucuresti

4.Farmacia Ana Maria - Colentina - Sos. Colentina, nr. 3a, sector 2, Bucuresti

5. Farmacia Ana Maria - Balotesti - Sat. Balotesti, Com. Balotesti, Str. Unirii, nr. 191, Ilfov

6.Farmacia Ana Maria - Ziduri Mosi - Str. Ziduri Mosi, nr. 3A, sector 2, Bucuresti

7.Farmacia Ana Maria - Andronache - Sos. Andronache, nr 7, sector 2, Bucuresti

8.Farmacia Ana Maria - Timpuri noi - Calea Vacaresti, nr. 176-178, sector 4, Bucuresti

9.Farmacia Ana Maria - Rahova - Sos. Alexandriei, nr. 8, bl. L3, sector 5, Bucuresti

10.Farmacia Ana Maria - Crevedia - Sat. Crevedia, Str. Soseaua Bucuresti Targoviste, nr. 119, Jud. Dambovita

11.Farmacia Ana Maria - Teius - Sos. Alexandriei, nr. 78, b. PC9, sector 5, Bucuresti

12. Farmacia Ana Maria - Washington - Str. Washington, nr 2, sc. A, parter, ap. 1, sector 1, Bucuresti ( in curs de deschidere )

Portofoliul de produse este reprezentat de medicament tip Rx, OTC, produse parafarmaceutice, produse puericultura, etc.

S.C. FARMACIA ANA MARIA S.R.L. ofera clientilor sai facilitati particulare firmei noastre – preturi mici, reduceri, cadouri. Astfel, clientul poate avea acces la o gama larga de produse, iar daca produsul dorit nu se afla in stoc, comanda va fi onorata in ziua respectiva de catre depozitele din Bucuresti sau in 2-3 zile daca depozitele sunt din alte judete ale tarii.

Gama larga de furnizori si distribuitori permite farmaciei accesul la produse extrem de diverse, iar una dintre politicile companiei porneste de la ideea ca nicio comanda sa nu fie neonorata, aceasta politica reusind sa creasca in timp fidelitatea clientilor FARMACIEI ANA MARIA.

S.C. FARMACIA ANA MARIA S.R.L. are incheiate contracte cu Casele de Asigurari din Romania (Casa Opsnaj si Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti si Dambovita) astfel putand servi unui public mult mai larg. FARMACIA ANA MARIA face eforturi sustinute de a acoperi cat mai bine cererea de medicamente compensate si gratuite si isi organizeaza activitatea, in perioadele in care se elibereaza retetele compensate, incat sa se onoreze cat mai repede si mai eficient retetele clientilor oferind si un discount de 15% la restul de plata al pacientului.

S.C. FARMACIA ANA MARIA S.R.L. este in egala masura orientata spre piata si spre posibilitatile sale de dezvoltare, fiind insa concomitent orientata spre angajati, spre politici interne ce valorizeaza competitivitatea si profesionalismul si are o strategie de dezvoltare pe termen lung, urmand sa deschidem in acest an inca o farmacie.