Conditii de returnare si garantii

RETURNAREA PRODUSELOR

Acest articol nu se aplica medicamentelor si dispozitivelor medicale prezentate pe site, care se vor comanda, se vor plati si se vor ridica doar din Farmacia Ana Maria sau farmaciile afiliate acesteia. De asemenea, politica de returnare nu se aplica produselor care se ridica din farmaciile afiliate sau din Farmacia Ana Maria.

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Farmacia Ana Maria S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Prin urmare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail, transmis la adresa comenzi@farmaciaanamaria.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa completati formularul de retragere.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Calea Vacaresti, nr. 176-178, sector 4, Bucuresti, Romania. Produsele returnate vor fi insotite, obligatoriu, de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

Farmacia Ana Maria S.R.L. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la adresa mai sus-mentionata.In cazul in care produsele nu au fost receptionate in 14 zile de la data comunicarii formularului de retragere Farmacia Ana Maria S.R.L. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

Farmacia Ana Maria S.R.L. va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Farmacia Ana Maria S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

RETURNAREA PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE PRECOMANDATE

In afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate, sa notifice in scris Farmacia Ana Maria SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

Farmacia Ana Maria SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandata, daca acestea au fost achitate.

RETURNAREA PRODUSELOR FARMACEUTICE PRECOMANDATE

Produsele farmaceutice NU se pot returna.